Om Företaget

Björemans Bud och Åkeri växer och utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov och önskemål.


1 oktober 1998 startades företaget BBST Björemans Bud och Specialtransporter av Hans Björeman. Startkapitalet var semesterersättningen från sista anställningen och han började själv med en budbil. Kontorsarbetet gjordes hemma. Några år gick och företaget började växa med en anställd och ytterligare en bil och så fortsatte utvecklingen, sakta men säkert har vi expanderat i omgångar. 

Efter många år hade företaget växt i storlek så att bilarna nu inte längre stod på gården hemma utan på plats i Norrköping och kontor hyrdes likaså. Nu var också jag involverad rejält i företaget med bland annat fakturering och enklare budkörningar.

2012 ombildades företaget till aktiebolag och fick det namn det har idag – BBST Björemans Bud & Åkeri AB. Bilarna är fortfarande stationerade i Norrköping och kontoret har under tidens gång bytt sida av stan.

Idag innefattar Björemans bud och åkeri AB 12 anställda. Vi har 7 fordon, varav; 4 lätta lastbilar, 3 mindre budbilar och 5 av 7 är utrustade med kyl- och värmeagregat. Vår branschspecialisering är tempererade transporter. 

Vi är ett mindre åkeri med stora kunder där bland andra Ica Maxi samt Martin & Servera är två av de stora företagen som vi levererar livsmedel åt. Utöver livsmedelstransporter kör vi alla tänkbara leveranser för de behov som finns, så som frakt av känslig elektronik och annat temperaturkänsligt gods och så vidare. ​​​​​Dessutom erbjuder vi fler tjänster så som lagerhållning, YKB-utbildning och personaluthyrning. Vi tar emot praktikanter både från olika gymnasium och från arbetsförmedlingen.
​​​​​
Vi ser till att utföra varje transport så effektivt och professionellt som möjligt. Några av våra specialiteter är att vi är pålitliga, noggranna, ser till att vi har en bra fordonsflotta, tänker så miljövänligt det går och har goda arbetsförhållande för personalen. Vi byter succesivt ut våra fordon så att vi alltid håller oss till moderna och miljömässiga fordon.

Ytterligare en av våra styrkor är vår välutbildade och noggrant utvalda personal! Tillsammans värnar vi företagets bästa och alla tar ansvar för att ni kunder ska bli nöjda. De flesta i personalen är också utbildade i ADR-transport, om din transport är i behov av det.

Du kan nå oss dygnet runt. Ert gods, på rätt plats, i rätt tid. Vi trivs med våra laster!

Kontakta oss


Bokning + Transportinformation
+46 70 347 77 70

VD / Ägare: Helena Björeman

E-post:
helena@bbst.nu

Telefon:
+46 72 747 77 70


Tveka inte att boka oss när Ni behöver hjälp med transporter!

​​​​​​​
Vår bokningstelefon är öppen dygnet runt, året runt: +46 70 347 77 70


Ert gods, på rätt plats, i rätt tid - är en självklarhet för oss! 

/Helena med personal