Om Företaget

1 oktober 1998 startades företaget BBST Björemans Bud och Specialtransporter av Hans Björeman


Startkapitalet var semesterersättningen från sista anställningen och han började själv med en budbil. Några år gick och företaget började växa med en anställd och en bil till och så vidare sakta men säkert. Kontorsarbetet gjordes hemma.

​​​​​​​Efter många år hade företaget växt i storlek så att bilarna nu inte längre stod på gården hemma utan på plats i Norrköping och kontor hyrdes likaså. Nu var också jag involverad rejält i företaget med bland annat fakturering och enklare budkörningar.
2012 ombildades företaget till aktiebolag och fick det namn det har idag – BBST Björemans Bud & Åkeri AB. Bilarna är fortfarande stationerade i Norrköping och kontoret har sedan något år bytt sida av stan.

Hasses devis var ”Vi trivs med våra laster!” och det gör vi fortfarande, ingen tvekan om den saken. Vår välutbildade personal ser till att utföra varje transport så effektivt och professionellt som möjligt.
​​​​​​​
Vår styrka är vår personal! Det gör att vi tillsammans värnar företagets bästa och alla tar ansvar för att Ni kunder ska bli nöjda. De flesta i personalen är också utbildade i ADR-transport om det behövs.
Vår devis är: Ert gods, på rätt plats, i rätt tid!
​​​​​​​

Tveka inte att boka oss när Ni behöver hjälp med transporter!

Vår bokningstelefon är öppen dygnet runt, året runt.

070 - 347 77 70


/Helena med personal

Här är vi som jobbar på BBST

Fredrik "Fega"

Rodrigo

Olov

Benny

Mikael "Micke"

Helena

Ronja

Joakim "Jocke"